Ne avion

Ne nje avion ndodhej nje amerikan, nje italian dhe nje shqiptar. Gjate udhetimit, keto filluan duke i shit mend shqiptarit. Amerikani fillon duke fol nga unaza.
– Cfare je duke bere ? – i thone keto
– Po flas me gruan, – thote.
Me von italioni hap oren qe kishte brenda nje pc dhe fillo dhe ai duke fol.
– Cfare je duke bere ? – i thone keto
– Po flas me gruan, – thote dhe e ky.
Shqiptarit nga sikleti i shpeto i pordhe.
– Cfare je duke bere ? – i thone keto
– Asgje – thote shqiptari – i dergova nje faks gruas.

Të ngjashme

Ska komente

Komento