Në aeroplan

– Një fshatar niset për Gjermani. Familja e tij i kishin thënë se në Shtutgard zbret aeroplani dhe aty duhet të zbresësh.

Sa është ai në aeroplan, sekretaresha thotë: – Pasagjer të nderuar, jemi në hapësirën ajrore të Shtutgardit. Ky djali: O ndale qitu se ka zbritje.

Të ngjashme

Ska komente

Komento