Ndryshimi pas vizitës

Takohen dy shoqe që kishin kohë pa u parë. Pasi përshëndeten, njëra e pyet:
– Ku paske qënë?
– Isha tek psikologu, ka filluar të më lërë kujtesa.
– Dhe ke ndonjë ndryshim nga kjo vizitë?
– Posi Kam 30 mijë lek më pak në xhep.

Të ngjashme

Ska komente

Komento