Ndihmë

Një bionde dhe një zeshkane ngecin në lift. Zeshkania fillon të bërtasë: “Ndihmë, ndihmë…”. Por askush nuk e dëgjon. Në një moment, ajo i thotë biondes:
– Eja të bërtasim së bashku, ndoshta na dëgjojnë.
Dhe biondja fillon të bërtasë:
– Së bashku, së bashku…

Të ngjashme

Ska komente

Komento