Ndeja gjakovare

Shokët e vjetër merren vesh që pas një kohe të gjatë të mblidhen me një vend tek njëri prej tyre, dhe propozuan që secili të sjellë me vete pak ushqim ose pije. Të gjithë u pajtuan me propozimin, ndërsa gjakovari tha: “Ju sillni verë e proshutë, e unë do ta marr me vete vëllain e po t’këndojmë e po ta kallim”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento