Ndarja

– Dy vëllezër kishin vendosur të ndaheshin dhe pyesin plakun e urtë se si ta ndanin pasurinë.
-Plaku i urtë po u thotë, -Kot paski ardhur!-Pse? -Po ju a jeni vëllezër, – ua ktheu Plaku?
-Po besa, – iu përgjigjën ata? Me vëlla çdo gjë e ke përgjysmë, pasurinë, të mirën e të keqen! – u tha Plaku.

Të ngjashme

Ska komente

Komento