Nata e pare me afrikanin

Maria e Junko sapo jane martuar. Junko eshte afrikan dhe i ati i vajzes eshte i shqetesuar per naten e pare te marteses se vajzes. Atehere therret Junkon dhe e porosit per naten:
“Mundohu te jesh i kujdesshem sonte…ime bije eshte e semure me zemer…”
“Mos ki melak baba, kur arrij te zemla….un kthej….”

Të ngjashme

Ska komente

Komento