Nastradinit i vodhen deren

Një herë nastradinit i vodhen derën e shtëpise,ai shkoj tek xhami dhe ja mori derën xhamis,roja e pyeti:ku po e çon deren?
Nastradini ju përgjigj.”Ju thoni se allahu din gjithçka,kur të më thotë se kush e vodhi derën e shtëpis time do e kthej derën e xhamis”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento