Nastradinin e rreh gruaja

Komshiu e ndjeu zhurmën dhe të nesërmen e pyeti Nastradinin.

– Çfarë ishte gjithë ajo zhurme mbrëmë?
– Asgjë, vetëm se gruaja ime hodhi xhaketën nga shkallët,
– Çfarë një xhaketë vetëm beri aq shumë zhurme?
– Po. Brënda saj isha dhe unë.

Të ngjashme

Ska komente

Komento