Nastradinin e rreh gruaja

Një nate gruaja e Nastradinit pasi mërzitet shume zen dhe e rreh paq bashkëshortin e saj. Komshiu e ndjeu zhurmën dhe të nesërmen e pyet:
– Çfarë ishte gjithë ajo zhurme mbrëmë tek ju?
– Asgjë, vetëm se gruaja ime hodhi xhaketën nga shkallët,
– Çfarë një xhaketë vetëm beri aq shumë zhurme?
– Po. Brenda saj isha dhe unë…

Të ngjashme

Ska komente

Komento