Nastradini shet shkallë

Me shkallë kaloi murin e komshisë.

-Lehu qeni dhe doli i zoti i shtëpisë: Ç`bën Nastradin n′kopshtin tim vallë?
-Siç po e sheh erdha të shes shkallë, përgjigjet Nastradini.

-Komshiu i përgjgijet: Me sa e di kopshti im nuk është pazar. S`të vjen turp nga mjekra e bardhë. Merri këto shkallë e ik nga ke ardhë.

Të ngjashme

Ska komente

Komento