Nastradini puth vajzen e mbretit

ishte njëher Nastradini dhe kalaoi përpara pallatit të Mbretit
Aty te ballkoni pa vajzen e mbretit dhe e puthi nga larg me dorë.
Vajza u inatos dhe shkoi të i jati dhe i tha se çfarë kishte ndodhur.
Mbreti thërret ushtrinë dhe ndjek Nastradinin nga mbrapa.
Nastradini e kuptoi dhe shkon shpejt ne pyll.
Ndes një zjarr dhe hypen lartë ne pemë.
Vjen mbreti dhe e pyet “çbën atje lartë o Nastradin”?
“Ja ziej fasule i tha”, “po zihen aq lart fasulet”.
“Po dhe unë  a  ta Putha vajzan aq larg”?
Mbreti ngeli pa fjalë dhe iku.

Të ngjashme

1 Comment

  • Reply Faze-mirsat 06/02/2020 at 5:54 pm

    O QUN U IDHNOVA ME MIRJANIN
    ME TURJANI
    JOPOOPOO

  • Komento