Nastradini ne Amerike

Nastradini shkoi ne Amerike dhe takoi nje shoqe. Por Nastradini nuk dinte anglisht.
Shoqja e vet i thote:
– What’s up bejbi ?
Nastradini ia ktheu
– Bejbi satam. Se sheh burrin 2 metra ne kam.

Të ngjashme

2 Komentet

 • Reply aurora 30/03/2011 at 1:56 pm

  shumme bukur qekjoo barcolettt
  oshtt edhe qesharakee ehhehe
  no comentt
  fenomenalee <3 :*

 • Reply xhesi 07/07/2011 at 3:23 pm

  hahahaha shume e bukur eshte?

 • Komento