Nastradini dhe qeni

Nje dite Nastradini shkoi tek dyqani i mishit dhe bleu 5 kile. Meqe ai nuk dinte sa si ta gatuante kasapi i dha dhe nje recete se si ta gatuante. Rruges i afrohet nje qen dhe i merr mishin, dhe nastradini i thote:
Ik ik, ik, se ti sdi as si gatuhet.

Të ngjashme

Ska komente

Komento