Nastradini dhe mamaja

-Nje dite vere mamaja po pastronte shtepine. duke pastruar ajo hedh nga dritaria objekte te vjetra. mer bufen dhe hedh nga dritaria.
-Vjen nastradini me vrap dhe thote: mami mami cfare ndodhi. mami u pergjigj: asgje shpirt, hodha bufen e vjeter. pas 10 minutash mamaja hedh nga dritaria televizorin.
-Vjen nastradini prap me vrap dhe thote: mami cfare ndodhi?
-Asgje zemer hodha televizorin se ishte vjetruar……….. pas disa minutash mamaja degjo nje zhurme nga dhoma e nastradinit.
-Shkon me vrap dhe e pyet nastradin cfare ndodhi?
Asgje mami asgje hodha gjyshen se ishte vjeteruar…

Të ngjashme

Ska komente

Komento