Nastradini dhe kazani i kujshis

E merr Nastradini ni kazan huva te kujshija edhe kur t’ja kthen ja kthen me ni kusi n’ta.

– Po shka osht ky saN? – pi thot kujshija Nastradinit.

– E lindi kazani – i thot Nastradini.

Mas ni kohë Nastradini apet jua merr kazanin po nuk ja kthen mo. Bohet
nervoz kujshija edhe shkon me ja lyp po Nastradini i thot:

– Mes u mërzit se u dek kazani.

– Qysh mër des kazani? – i thot kujshija.

– Po qysh ta kojti me besu qe ka lind kusi kazani duhesh me besu edhe qe u dek.

Të ngjashme

Ska komente

Komento