Nastradini dhe djalin

Nastradini dergoi djalin qe ti sjelli uje nga burimi.

– Kujdes se mos thyen shtamben, i tha dhe i dha djaloshit nje shuplake..

Nje kalimtare pyeti nastradinin: se perse i ra djalit pa bere asgje.

– O njeri, tha nastradini. Do te ishte e kote te ndeshkoja djalin pasi ta kishte thyer shtamben, apo nuk eshte keshtu?

Të ngjashme

Ska komente

Komento