Nastradini dhe çelsat

Nastradini po punonte tokën, ndërkohë që i vjen një bashkëfshatar me urgjencë dhe i thotë :
– Vrapo zoteri , se po të digjet shtëpia .
– Punë e madhe, ia kthen Nastradini,  i kam çelsat me vete…

Të ngjashme

2 Komentet

  • Reply bessi 14/10/2010 at 12:41 am

    shum shum mir vec vazhdoni

  • Reply rinesa 24/02/2011 at 3:54 pm

    good good verygood

  • Leave a Reply to bessi Anulo