Nastradini baba i gomëreve

Disa të rinjë panë Nastradinin që ishte mbështetur tek stalla e gomërve dhe donin ta tallnin.
Njeri më i shkathet i thotë:-”Ku je o Nastradin,baba i gomerve”.
Nastradini i përgjigjët:-“Po ti mor bir pse pake dalë prej stalle”?.

Të ngjashme

Ska komente

Komento