Napoloni dhe Studenti

-Njoni hin en provim edhe e vet profesori: Qysh e ka pas emnin mreti ma i suksesshëm francez?
-Nuk e di! I përgjigjet studenti.
-Napolon Bonaparta! Thot profesori.
-Studenti niset me dal jasht.
-Kah ja ki msy? E vet profesori.
-M’fal se menova qe po thirr kandidatin tjeter.

Të ngjashme

Ska komente

Komento