Murgeshat dhe banania

Pasi hyjne ne dyqan, ato me shume miresjellje i drejtohen shiteses:
– duam dy banane
– patjeter, pergjigjet shitesja, por meqenese kam vetem tre te fundit, merrini te treja me cmim me te ulet.
Te dyja murgeshat pane njera tjetren me nje veshtrim pyetes, dhe njera prej tyre reagon me shpejtesi:
– mire, mire, i marrim, kete te treten e hame…

Të ngjashme

Ska komente

Komento