Muja Doktor

Muja ishte në depresion, në asi depresioni që në kokë iu shfaqen dy zëra.
Zëri i parë ishte i qetë dhe e ngushëllonte:
– “Mujo, nuk ka arsye për këtë lloj depresioni, ishte vetëm seks pa emocion. Ju nuk jeni as mjeku i pari e as i fundit që është “kapur” me pacientet e tyre. Dhe pas të gjithave, ju nuk jeni në një lidhje të vazhdueshme, kështu që ju nuk mund të thoni se e keni tradhtuar dikë… Në fund të fundit, mjekët bëjnë atë, ajo tani është normale… Relaksohu o plako, këto rastet “për një natë,” janë tërësisht të zakonshme…”
Kurse zëri tjetër i kujtoi atij:
– “Mujo, ju jeni një veteriner …”

Të ngjashme

Ska komente

Komento