Mrika

A degjove, mori? – i bertet burri gruas se tij te re, por ajo nuk luajti vendit.
Nderkohe, burri mjaft i zemeruar, i afrohet, e kap per krahu dhe duke i bertitur me te madhe i drejtohet:
– A degjove se po te therras, apo ke shurdhuar?!
-Une kujtova, se po therret Morine, se mua me thone Mrikë.

Të ngjashme

Ska komente

Komento