Mos pi duhan, por ha mollë

Shkon njëri të doktori dhe i thotë: – Doktor, kam problem me frymëmarrjen.

Doktori ia kthen: – Mos pi duhan, në vend të një cigareje, haje një mollë! Pacienti: Doktor, mos janë shumë t\’i ha 60 mollë në ditë.

Të ngjashme

Ska komente

Komento