Mos bërtit!

Duke luftuar, pas një shpërthimi, një ushtar humb gishtin dhe fillon të bërtas me zë të lartë. Komandanti ishte afër tij dhe i thotë ushtarit:
– “A nuk të vjen turp të bërtasësh, a po e sheh atë ushtarin tjetër, e ka humbur kokën edhe nuk bërtet si ti”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento