Momenti i biondinës

-Shkon biondina në një restorant e i thotë kamerierit:
-Çfarë ushqimi ka për sot, diçka ma te veçantë?.
-Kamarieri: Prit një moment. Biondina: Mire pra, mi sjell dy momente dhe një jugurt!.

Të ngjashme

Ska komente

Komento