Moment kthjellimi

Burri hyri dhe doli disa here nga koma, ndersa gruaja i qendronte te koka gjate gjithe kohes.
Ne nje moment kthjellimi ai i thote:
– E di cfare? Ke qene prane meje ne te gjitha fatkeqsite,kur me pushuan nga puna, kur falimentova, kur me futen ne burg, kur humba shtepine. Ti ke qene gjithmone mbeshtetja ime. Kur pesova infarkt me qendrove te koka. Ne qofte se rri dhe mendohem mire bindem se ti mi sjell fatkeqsite

Të ngjashme

Ska komente

Komento