Mjeshtri i madhe Kamil Sen Sansi

Njehere, ne nje takime te sferave te larta te shoqerise, mjeshtri i madhe Kamil Sen Sansi po shoqeronte duetin e dy zonjave te njohura. Ne nje moment zonjat u shkeputen nga ritmi dhe vazhduan te kendonin secila me vete, duke terhequr vemendjen e pjesemarresve te shumte te pranishem.
Mjeshtri u ndal, i mbeshteti duar e tije elegante mbi tastjeren e pianos dhe tha:
– Me falni zonja te nderuara, une do t’ju isha shume mirenjohes, nese do te me thonit se cilen nga ju do te shoqeroj ne piano.

Të ngjashme

Ska komente

Komento