Mjekimi

Një grua po i ankohej mjekut:
– Djali im është mjaft i sëmurë. Ka dhimbje të forta në bark.
– Çfarë ka ngrënë?
– Fiq, por më duket se ishin me miza. .
– S’ka gjë për tu shqetësuar, jepi ca ilaç mizash dhe qetësohet.

Të ngjashme

Ska komente

Komento