Mjalti

Nje person kishte shkuar per mik tek nje njeri i tij. I zoti i shtepise e qeras me nje tas me mjalt, dhe per nje moment del jashte. Miku pyet nje femije te tij qe ishte aty:
– A keni shume mjalt?
– Po kemi dy qypa por miqeve u japim nga ai qe ka rene miu brenda!
Miku i revoltuar e hedh tasin matane. Djali therret:
– O ba e theu tasin e qenit!

Të ngjashme

Ska komente

Komento