Miu i forte

Ishin njehere shqiptari, italiani edhe francezi. Keta do benin gare se kush kishte pijen me te forte dhe do e provonin te miu. I pari francezi, e futi miun ne nje gote me shampanje dhe miu nuk u fut dot ne vrime se u deh. I dyti italiani e futi miun ne nje gote me vere dhe serish miu nuk e gjeti vrimen se u deh. I erdhi radha shqiptarit dhe ai e futi miun ne nje gote me raki dhe kur doli miu hyri ne vrime dhe italiani me francezin qeshen me te madhe duke share pijen e shqiptarit. Vetem kur del miu nga vrima dhe thote ku eshte ajo macja qe me beri te forten qepare mua…

Të ngjashme

Ska komente

Komento