Miu dhe elefanti në kinema

Miu dhe elefanti shkojnë në kinema. Elefanti ulet një ulëse përpara miut. Ai, me këtë rast, nuk mund të shohë asgjë. Mundohet të zgjatët nga ana e majtë, asgjë, provon nga e djathta, prapë asgjë. Çohet miu dhe del një ulëse para elefantit dhe kthehet i thotë: – A qenka mirë kur të ulet dikush përpara?!

Të ngjashme

Ska komente

Komento