Mish apo koca

Në një restorant në Tiranë, Tefa porositi jë gjellë me mish. Banakieri donta ta ngacmonte. Mbi supë hodhi vetëm disa kocka. Tefa e shikon dhe pasi  e nxjerr pasaportë, i thotl kamarierit:

– Unë jam Tefë Palushi, e jo gjenerali i ushtrisë së vdekur. Prandaj merri këto kocka e më sill racionin e mishit.

 

Të ngjashme

Ska komente

Komento