Mirkuptim bashkshortor

I ndodhur para pasqyres, veren nje shenje prapa qafes. Per t’ dale te keqes perpara, i drejtohet gruas dhe i thote:
– shiko grua se cme ka bere Lido, Lido ishte qeni i familjes, dhe i tregon qafen e skuqur.
– Ti qenke mire e mos u qaj, po shiko c’me ka bere mua, dhe ngre fustanin per te treguar mavijosjet qe shkoni deri ne thelle ne rreze.

Të ngjashme

Ska komente

Komento