Mirëqenia

Për fushatë elektorale, deputeti shkonë në zonën e tijë të thellë për premtime.
Atje ai u habit kur pa se të gjithë ishin paisur me aksesorë elektrik dhe elektronikë shtëpiakë, si televizorë, soba, kompjutera, fshesa elektrike, dixhital etj… dhe tha:
Ju qenkeni shumë mirë, pse ankoheni.
Populli iu përgjigjë… Po të kishim edhe drita do të ishte edhe më mirë

Të ngjashme

Ska komente

Komento