Mirëmëngjesi

Një çift të rinjsh njihen në një club dhe më pas përfundojnë në një motel. Mbasi mbarojnë punë vajza i thotë:
– Se mos je me Sidë, më thuaj të vërtetën!
– Joooooo, i përgjigjet tjetri
– Uf shyqyr zotit, se përndryshe do ishte fat i keq ta merrja dy herë brënda javës!

Të ngjashme

Ska komente

Komento