Minjte ne pishine

-Ishin tre minj nje ishte me gjithe ato muskuj dhe i gjate i dyti i shendosh dhe shume i gjate kurse i treti i dobet dhe shume i shkurter ne qytetin e minjve u organizua nje gare kush e mbante me shume frymen ne pishine u hodh miu i pare e mbajti 1 2 3 4 5 minuta gazetaret u habiten wow e pamundur si e bere po ja kam bere stervitje e mire u hodh i dyti 1 2 3 4 5 6 7 8 9 minuta e pabesueshme si e bere po ja kam bere shume stervitje nga mengjesi deri ne darke etj.
-Ne fund u hodh i treti 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1o…..20 e pamundur gazetaret e pyeten si e bere eshte e pamundur miu u pergjigj e po nuk do ta kishte bere po mos te me kishin ngecur breket poshte pishines.

Të ngjashme

Ska komente

Komento