Mesuesja po shpjegonte mesimin

Një herë mesuesja po shpjegonte mesimin:
supozojme qe jeni 30 majmuna
-ngrihet njeri nga klasa dhe i thotë:
po pse 30 mesuese por 31
mesuesja e nxehur e nxjerr nga klasa
pas 5 minutash nxënësi kthehet dhe hape deren e klases:
duke qeshur i thotë mësues:
-ngelet qe ngelet 30 hahahahahahahah

Të ngjashme

Ska komente

Komento