Mësuesja e vjetër dhe nxënësi “i shkathët”

Kur mësuesja shpjegon dhe nxënësi e kupton ashtu si do vet…

Një mësuese e vjetër pyeti nxënësin e saj, “Nëse unë them: ‘Unë jam e bukur’, ne cilën kohe është kjo? “

Nxënësi u përgjigj: “Shume e thjeshte, ne kohen e shkuar. “

Të ngjashme

Ska komente

Komento