Mësuesja dhe lopa

Një nxënës kthehet shume i mërzitur në shtëpi dhe i ati i shqetësuar e pyet:
– Çfarë ke biri im? Pse qanë?
– Mësuesja do me ngele në klase po nuk i gjeta gjer nesër se perse lopa i ka sytë e përlotur gjithmonë.
I ati i thotë, do i thuash mësueses nesër:
– Mësuese, po të të milnin ty ditë për ditë dhe të të q… një herë në vit, si do ti kishe sytë?

Të ngjashme

Ska komente

Komento