Mesuesja dhe “hakmarrja” e policit

Polici i turnit e pyet:
– Emrin?
– Vali U.
– Mosha?
– 28 vjec.
– Profesioni?
– Mesuese.
Polici ngrihet ne kembe dhe me nje buzeqeshje i thote:
– Shkelqyer! Kam nje jete qe e pres kete cast.
Tani, uluni ketu dhe do te shkruani 1000 here, me shkrim te bukur:
“Nese semafori eshte i kuq, kalimi eshte i ndaluar!”

Të ngjashme

Ska komente

Komento