Mesuesja dhe Genci

Pyet mësuesja nxënësit:- “Le të ngritet ai që e konsideron veten budalla!”Në këmbë ngritet vetëm Genci.
Mësuesja e habitur e pyet:- “Genc, ti e konsideron vetën budalla?”
– “Nuk e konsideroj veten budalla, por më erdh keq t’ju lë vetëm të qëndroni në këmbë”, ia kthen Genci.

Të ngjashme

Ska komente

Komento