Mësuesja

Lumi i thotë mësueses:
– A ma tregoni gjoksin?
– Jooo!- bërtet ajo.
– Jua jap 100 euro!
Mendohet mësuesja, çereku i rrogës- dhe ia tregon.
Vazhdon nxënësi të kërkojë edhe gjera tjera, natyrisht duke ofruar pagesë. Mësuesja ia tregon të gjitha dhe fiton para sa një rrogë.
Ajo vishet dhe në korridor e takon drejtorin, i cili e pyet:
– A t’i solli Lumi paratë se ia dhashë të ta sjellë rrogën?

Të ngjashme

Ska komente

Komento