Mësuesi, kafka dhe plaku…

Gjate rrugës ai u takua me një plak dhe menjëherë mendoi te tallej me te:
–    O xhaxha ti duhet ta dish se çfarë ka qene kjo kafke mashkull apo femër?
–    Plaku mendohet dhe i thotë:
–    E kam pak te vështirë ta gjeje këtë por qe ka qene mësues jam i sigurte 100%.
–    Nga e di këtë, e pyet mësuesi i ri
–    E shoh qe s’ka tru brenda, është bosh

Të ngjashme

Ska komente

Komento