Mëso si të mësosh

Nastradini dërgoi një djalë që ti sillte ujë nga burimi.
– Kujdes se mos thyen shtambën, i tha, dhe i dha djaloshit një shuplakë.

Një kalimtar pyeti Nastradinit, se përse i ra dikujt që nuk i kishte bërë asgjë.
– O njeri, tha Nastradini. Do të ishte e kotë të ndëshkoja djaloshin pasi ta kishte thyer shtambën, apo nuk është kështu?

Të ngjashme

Ska komente

Komento