Mesi i nates

Mesi i nates, nje pijanec mezi se ecte duke u mbajtur tekgardhi tek e kap nje polic:
– Pjesa e identitetit dhe me thuaj ku shkon!
Pijaneci e shikon i habitur dhe i thot:
-Po shkoj ne nje konferince ku flitet rreth demet qe shkakton alkoli
Policistul i habitur ja kthen
-Ne mes te nates? kush mban konferince ne mes te nates?
-Gruja ime dhe me duket………. edhe vjerra

Të ngjashme

Ska komente

Komento