Meshkujt dhe perseri meshkujt

Takohen dy shoke pas pushimeve dimerore:
E Pyet i pari te dytin:
– Ku i kalove pushimet dimerore?
– Ne Zvicer, i pergjigjet tjetri.
– Hee, c’thoshin elveciankat?

Hape syte, i habitur, murmurit dicka por nuk dinte c’te thoshte. Shkon ne shtepi, shikon fjalorin dhe meson se elveciane quhen banoret femra te Zvicres. Ah, mendoi si me shpetoi ky rast te mburesha njecik.

Ne fund te pushimeve te veres perseri takohen shoket.

– He, e pyet i pari, ku i kalove pushimet?
– Ne Greqi, plazh i mrekullueshem.
– C’thoshin elenidhat?

Perseri hap syte, murmurit dicka po nuk di c’te thote. Shkon ne shtepi hap fjalorin: “Ehe, qenka fjala per femrat!”

Vitin tjeter, takohen perseri, pas pushimeve ku e pyet i pari:

– He si kalove ne Egjipt?
– Aaa bukur, shume bukur..
– Po piramidat c’thoshin?
– Lere, lere, kurva te gjitha!!

Të ngjashme

Ska komente

Komento