Mesha në një ditë të diele

Një prift po mbante një meshë një ditë të diele:
– Vëllezër dhe motra, sot do flasim për gënjeshtrën dhe gënjeshtarët.- Sa nga ju i kujtohet se çfarë thotë kapitulli i 32-të i Shën Lukasit?
Të gjithë të pranishmit ngrejnë dorën. Prifti vazhdon:
– Pikërisht kësaj do doja t’i referohesha më parë. Ungjilli i Shën Lukas-it ka vetëm 24 kapituj…..

Të ngjashme

Ska komente

Komento