Mëkati

Shkon tipi në kishë për tu rrëfyer:
Më fal o At kam bërë mëkat.
Çfarë ke bërë
Kam bërë seks me një lavire.
A ke bërë me atë që punon në bibliotekë?
Jo.
A ke bërë me atë zonjën që punon në trafikë përtej rrugës?
Jo.
A mos ke bërë me atë gruan që punon në kafe në rrugën fqinje?
Jo.
Aha mirë, nuk është me rëndësi. Thuaji dhejtë lutje dhe mos e përsërit më.
Të faleminderit.
Del tipi prej kishës dhe i thotë shokut të tij:
“Hajde vëlla se i mësova edhe tri adresa të reja”

Të ngjashme

Ska komente

Komento