Mëkati

D – Më fal o At kam bërë mëkat.
P – Çfarë ke bërë
D – Kam bërë seks me një lavire.
P – A ke bërë me atë që punon në bibliotekë?
D – Jo.
P – A ke bërë me atë zonjën që punon në trafikë përtej rrugës?
D – Jo.
P – A mos ke bërë me atë gruan që punon në kafe në rrugën fqinje?
D – Jo.
P – Aha mirë, nuk është me rëndësi. Thuaji dhejtë lutje dhe mos e përsërit më.
D – Të faleminderit.
D – Del djali prej kishës dhe i thotë shokut të tij: “Hajde vëlla se i mësova edhe tri adresa të reja”

Të ngjashme

Ska komente

Komento